اینترنت اشیاء رباتیک-IORT

پردازش تصویر و بینایی ماشین

اینترنت اشیاء رباتیک

اینترنت اشیائ رباتیک شاخه نسبتا جدیدی در مباحث رباتیک است. این حوضه از ترکیب اینترنت اشیا IOT با مباحث رباتیک حاصل شده است. اینترنت اشیاء با اتصال تجهیزات و سنسورها به بستر اینترنت امکانات بسیاری در اختیار سیستم ­ها قرار داده است. با اتصال تجهیزات به اینترنت امکان ارتباط صدها سنسور و تجهیز با یکدیگر به وجود آمده است. همچنین امکان جمع­ آوری دیتا در حجم زیاد و کنترل تجهیزات از راه دور بدون نیاز به تجهیزات تخصصی و پیچیده فراهم شده است. در کارخانه­ها و صنایع تولیدی استفاده از IOT یکی از ارکان اصلی انقلاب صنعتی 4 (industry 4.0) است. اتصال تجهیزات تولید به اینترنت موجب سهولت نظارت، سرویس و نگهداری، رفع عیب و تغییر محصولات شده است.

 همه این موارد ایده اتصال تجهیزات رباتیک به اینترنت را فراهم آورده است. تفاوت عمده IOT و IORT این است که در اینترنت اشیائ معمولا تجهیزات درگیر تعاملی با دنیای فیزیکی ندارند ولی در اینترنت اشیائ رباتیک به علت قابلیت تحرک ربات و تعامل با تجهیزات و قطعات کاربردهای جدیدی مطرح می­شود.

 در مورد ربات­ هایی با قابلیت حرکت و ربات­ هایی با کاربرد خانگی ، کشاورزی، امدادی و … اتصال ربات به اینترنت قابلیت­ های زیادی به همراه داشته و از نیازمندی ­های اساسی این ربات­ ها است.

در مورد ربات­های صنعتی IORT موارد زیر را فراهم می­کند:

  1. امکان جمع ­آوری و تحلیل داده ­های سلامت ربات و کاهش احتمال خرابی و توقف خط مانند: Fanuc ZDT (zero downtime)
  2. ارتباط بهتر ربات با تجهیزات دیگر خط تولید
  3. امکان نظارت و کنترل و اصلاح و رفع عیب ربات از هر نقطه و با کمک تجهیزات معمول
  4. جمع آوری دیتاهای مختلف خط در حجم زیاد و پردازش آن­ها جهت بهینه سازی تولید
  5. امکان انجام برخی پردازش ­های مرتبط با تولید و ربات در فضای پردازش ابری و استفاده از امکانات آن
  6. امکان استفاده از توان پردازشی هوش مصنوعی
  7. در کاربردهایی مانند مراکز پردازش کالا سایت­ های خرده فروشی ربات­ های فعال مستقیما سفارش مشتریان را پردازش می­کنند (مانند انبارهای کالای فروشگاه آمازون)

با وجود تازگی مباحث اینترنت اشیائ رباتیک بر اساس آمارهای موجود برخی منابع پیش­بینی می­کنند تا سال 2024 بیش از 500000 ربات صنعتی به IORT مجهیز خواهند بود.

ربات و فرآیند جوشکاری با استفاده از برنامه ریزی از پیش تنظیم شده کنترل می شوند و در نتیجه به نتایج جوشکاری دقیق و ثابتی دست می یابند.
استفاده از ربات ها در فرآیند جوشکاری قوس الکتریکی مزایای متعددی مانند افزایش بهره وری، کاهش خطای انسانی و بهبود کیفیت ساخت را به همراه دارد.

راه های ارتباطی

راه های تماس با شرکت ربات کار

تلفن

09124662302

ایمیل

Info@robotkar.ir

واتساپ

09124662302

تلگرام

Robotkar@